Vegetarische Uufschnitt

Äigedelig isch s Reschtbroot vo de Spyyscharte in de Bäize verschwunde. Vor Johre no hets nachere Beäärtigung bim Lyychemohl ammen es Reschtbroot gee. Früschs, chrooschpeligs Broot mit zümftig Anke druff und beläit mit Schungge, Schwaartemaage, Zungewurscht und no wyttere, chüschtige Würscht. As Garnitur isch oobedruuf e Doomateschnitz, e halbi Salzgurke und es Büscheli Beeterli glääge. Jetz bin ich do letschti inere Bäiz gsi, wos Reschtbroot mit vegetarischem Uufschnitt im Aagebot gha hed. Aso, das mues jetz nit syy. Denn lieber käis Reschtbroot as äis mit noochegmachte Würscht.

Uufschnitt = in dünne Scheiben geschnittene, kalte Wurstwaren
Reschtbroot = ein Stück Schwarzbrot, grosszügig mit Aufschnitt und Käse belegt
chrooschpelig = knusprig

Dieser Beitrag wurde in Basler Zeitung veröffentlicht. Ein Lesezeichen auf das Permalink. setzen. Kommentieren oder einen Trackback hinterlassen: Trackback-URL.

Einen Kommentar hinterlassen

Ihre E-Mail wird niemals veröffentlicht oder weitergegeben. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Sie können diese HTML-Tags und -Attribute verwenden <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*